Servicetechnicus WTB

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Servicetechnicus WTB? Lees dan snel verder over deze Onderhoud, Service&Commissioning vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als Servicetechnicus ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het preventief onderhouden van werktuigbouwkundige installaties in scholen, kantoorgebouwen en openbare gelegenheden zoals bijvoorbeeld zwembaden of theaters. Je krijgt te maken met luchtbehandelingskasten, cv-ketels, airconditioners en meet en regelsystemen. Samen met je team werk je aan een zo hoog mogelijke servicegraad en klanttevredenheid. Jij denkt en beslist actief mee over hoe we onze werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren voor onze klanten. Uiteraard beschik je daarbij over een goed uitgeruste service bus en werk je vanuit een duidelijk takenoverzicht. Je werkt nauw samen met onze service coördinatoren die je vanuit onze vestiging maar ook vanaf de service locatie zelf bijstaan. Heb jij de ambitie om door te groeien als technisch beheerder op uitdagende utiliteitslocaties? Dan gaan wij deze uitdaging samen met jou aan. Techniek staat niet stil en jij het liefste ook niet. Tot je taken behoren verder:? deelnemen aan werkoverleggen met je klantenteam;? bijkomende rapportages en administratieve verwerkingen;? meedraaien in storingsdiensten.

Deze Servicetechnicus WTB baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-11-19 13:18:22 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.