Sorteer Coördinator Friesland

Ben jij op zoek naar een baan als Sorteer Coördinator? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Sorteer Coördinator. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Friesland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Houd jij altijd alles onder controle? Zie jij wanneer iets beter kan? Ben jij iemand die anderen mee kan nemen in het proces? Kom dan werken als sorteer coördinator bij Trivium in Leeuwarden.wat bieden wij jouEen fulltime functie in de dagdienstEen tijdelijke functie met kans op doorstromenReiskostenvergoedingBruto uurloon van? 15,35wie ben jijJe bent communicatief vaardigJe hebt een hands-on mentaliteitJe hebt ervaring in een soortgelijke omgeving (productie/kwaliteit)Je hebt kennis van SAP (pré) en kennis van Office (Word/Excel)Je hebt affiniteit met administratie en kunt dagelijks rapporten draaienJe hebt een heftruckcertificaat (pré)Je bent beschikbaar in de dagdienstwat ga je doenAls sorteer coördinator bij Trivium ga je aan de slag op diverse afdelingen. Je gaat alle inkomende goederen controleren en sorteren. Je kijkt wat het is, of het voldoet aan de criteria en naar welke afdeling het moet. Je voert kwaliteitscontroles uit en helpt mee in het sorteerproces. Kom jij tijdens het testenfouten tegen? Dan meld jij deze bij de kwaliteitsmanager. Belangrijk is dat jij de expert bent binnen jouw afdeling. Jij kan anderen betrekken in het proces. Je legt jouw collega?s uit wat ze moeten doen en hoe het moet. Je houdt ook in de gaten of alles efficiënt verloopt.waar ga je werkenTrivium Packaging is een leider in metalen verpakkingen. Trivium heeft meer dan 60 locaties wereldwijd. Ze hebben dan ook in totaal zo?n 8000 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Trivium maakt oneindig recyclebare metalen verpakkingen. Denk dan aan, b.v., (baby)voeding, dranken, spuitbussen en verf.sollicitatieHeb je er al zin in? Reageer dan direct op de vacature. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-03-08 17:13:17 en het laatst bijgewerkt op 2021-03-08 17:13:17. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in leeuwarden en Overig. Het uurloon wordt geschat op 15 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.