Staff assurance

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:andwork / vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Staff assurance? Lees dan snel verder over deze Audit&Assurance vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Ons klantenpakket is divers: zowel nationale als regionale klanten van diverse omvang uit de middenmarkt, actief binnen alle marktsegmenten. Dit betekent dat er van jou verwacht wordt dat je een brede interesse hebt en kunt inspelen op de behoeftes van verschillende type klanten. Vanaf dagéén werk je rechtstreeks voor klanten, lever je een essentiële bijdrage aan de uitvoering van assurance-opdrachten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Afhankelijk van jouw werkervaring ben je in staat om collega?s te coachen in hun werkzaamheden. Naast je assurance-werkzaamheden zal je werk deels bestaan uit samenstel-werkzaamheden, fiscale werkzaamheden en het verlenen van diverse adviesdiensten.

Deze Staff assurance baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-12-16 13:17:21 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.