Studenten bijbaan vinden

Zoek jij een leuke bijbaan als Student? Wij hebben verschillende websites op een rijtje gezet zodat je het baantje vindt dat bij jou past!

SUSA studenten uitzendbureau

SUSA is het enige studenten uitzendbureau waar jij als HBO- of WO-student de flexibele bijbaan vindt die je perfect kunt combineren met je studie. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw beschikbaarheid. Als student heb je immers een studierooster dat vaak wisselt. Hierdoor wil je de ene keer wat meer werken dan de andere keer. Bij SUSA is dit geen probleem.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

  • Flexibele werktijden: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
  • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
  • Gemak: alles online regelen;
  • Ideale combi: perfect te combineren met je studie en (sport)activiteiten. 

StudentsPlus

Wil jij je eigen werktijden bepalen en €10,- per uur verdienen? Word dan bijlesgever bij het bijlesbureau StudentsPlus Zwolle!

ASA Talent

Wie zijn de talentversnellers? Dat zijn wij, de medewerkers van ASA, die iedere dag voor jou klaar staan! Al 45 jaar is ASA dé specialist als het gaat om de bemiddeling van hbo- en wo-studenten naar bijbanen, studiegerichte bijbanen, traineeships en startersfuncties. Doordat wij ons uitsluitend op studenten en (bijna) afgestudeerden richten, bieden wij toegang tot een enorme groep intelligente, gemotiveerde, hoogopgeleide en initiatiefrijke medewerkers.

YoungCapital   

YoungCapital is Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Onze diensten richten zich op bijbanen, vakantiewerk, stages en startersbanen, zowel parttime als fulltime. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie is om studenten, starters en young professionals aan de juiste baan te helpen en hen zo goed mogelijk te begeleiden in hun carrière op de arbeidsmarkt.

DjopzZ Studenten Uitzendbureau

Je talent ontwikkelen kan op school en tijdens stage, maar ook tijdens je bijbaan! Want waarom zou je vakkenvuller of krantenbezorger worden als je tijdens je bijbaan ook je talent kunt ontwikkelen?
Het zou toch veel mooier zijn om alles wat je leert op school ook toe te passen tijdens je bijbaan? DjopzZ levert hier een bijdrage aan. Wij zijn altijd op zoek naar de combinatie tussen opleiding en bijbaan/vakantiewerk.  DjopzZ Studenten Uitzendbureau is gevestigd aan het Hogeland 10 in Zwolle en kan jou helpen aan een interessante vakantiebaan en/of bijbaan.

Studentenbaan    

Op Studentenbaan.nl kun je iedere dag terecht voor de leukste bijbanen en vakantiewerk. Check iedere dag onze website voor het meest actuele aanbod. Wil je op de hoogte worden gehouden van het nieuwste aanbod, check iedere dag Studentenbaan.nl of maak een persoonlijke pagina aan. Hier kun je aangeven wat voor baan je zoekt!

Randstad Student        

Randstad Student heeft de ambitie om voor iedere student een passende baan te vinden. Wat je wens, behoefte, studierooster of ambitie ook is, Randstad Student zoekt de ideale match. Om je te helpen jouw ideale bijbaan of startersfunctie te vinden, staan de adviseurs van Randstad Student tot je beschikking. Zij beantwoorden vragen, geven advies, nemen je sollicitatie(s) in behandeling en toetsen of alles naar wens verloopt.

StudentJob       

StudentenJob.nl is dé ontmoetingsplaats voor alle studenten en starters met een mbo, hbo (bachelor) en wo (master) opleiding en bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke, vakantie of vaste krachten. Via het eenvoudige zoeksysteem vind je direct alle vacatures die aansluiten bij jouw zoekcriteria.

Mise en Place

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in de horeca? Dan zit je bij Mise en Place aan het juiste adres! Een horeca bijbaan bij Mise en Place betekent dat je wekelijks kan kiezen waar jij gaat werken: bruiloften, evenementen, congressen, voetbalwedstrijden, concerten, bedrijfsfeesten, de mooiste hotels, gala’s, het kan allemaal. Dit kan door de week zijn, overdag, ’s avonds of gewoon lekker een heel weekend knallen op een festival. Daarnaast kun jij zelf kiezen met wie je werkt. Je bent dus altijd verzekerd van leuke collega’s.

Via onze MEP-Academy bieden wij allerlei opleidingen en trainingen aan om de kunst van gastvrijheid onder de knie te krijgen. Je hebt dus geen horeca ervaring nodig om bij Mise en Place aan het werk te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *