Studenten / Vakantiewerkers gezocht voor logistieke werkzaamheden Valkenswaard

Leuke bijbaan in Valkenswaard als Studenten / Vakantiewerkers gezocht voor logistieke werkzaamheden. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van Flexibility.

Voor een organisatie in Valkenswaard zijn we op zoek naar een studenten / schoolverlaters die in de zomerperiode graag een centje bijverdienen als Logistiek Medewerker.

Om een drukke periode en de geplande vakanties op te vangen zoeken we meerdere studenten. Je komt niet te werken in een team van zes collega’s en samen zorg je ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd.

In deze logistieke functie zit heel veel afwisseling. Je bent niet alleen bezig met het picken van orders en het klaarmaken van bestellingen maar ook met:

– Het in- en ompakken van producten;

– Het behandelen en verwerken van retouren;

– Het stickeren van producten;

– Het uitvoeren van tellingen;

– Het zorgdragen voor een opgeruimd en schoon magazijn.

Functie-eisen voor Studenten / Vakantiemedewerkers:

– Fulltime beschikbaar, bij voorkeur de maanden juni, juli en augustus (langer is evt ook mogelijk);

– Enthousiast en gemotiveerd om komende zomer te werken;

– Goede fysieke gesteldheid;

– Accuraat, enthousiast en flexibel.

Aanbod voor de Magazijn Medewerker:

Afhankelijk van je leeftijd wordt een prima salaris en reiskostenvergoeding uitbetaald. Bij goed functioneren kan de vakantiebaan wellicht worden omgezet in een bijbaan of kun je langer blijven als je beschikbaarheid dit toelaat.

Deze toffe bijbaan als Studenten / Vakantiewerkers gezocht voor logistieke werkzaamheden is bij in Valkenswaard. Dat ligt in Noord-Brabant. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!