Support Engineer / Junior Systeembeheer Veenendaal

Support Engineer / Junior Systeembeheer
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Support Engineer / Junior Systeembeheer? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Veenendaal of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Utrecht voor Business Support Veenendaal.

Opzoek naar veel vrijheid om invulling te geven aan je dagelijkse werkzaamheden als Support / Systeembeheerder om daarmee lopende ICT-zaken op te lossen? Functieomschrijving Servicedeskbaas en beheerder, het service verlenen ten behoeve van kantoor- en winkelautomatisering. Je geeft telefonische ondersteuning, geeft support via mail en registreert inkomende incidenten via de ticketportal. Je functioneert als eerstelijns aanspreekpunt voor het ontvangen, registreren en verhelpen van verstoringen, wijzigingsverzoeken en nieuwe aanvragen. Informeren en adviseren bij verzoeken (bijv. in het kaderimplementatie van nieuwe software/ hardware; de service die IT kan verlenen) Ook Het monitoren en rapporteren van IT processen, zorgdragen voor een goede documentatie / informatie voorziening bijvoorbeeld door het schrijven van handleidingen voor veel voorkomende IT problemen behoort tot je taken pakket. Daarnaast draai je mee in projecten voor installaties en migraties van telefonie, werkplekken, servers en Microsoft (Office) 365. Wij vragen – Je hebt minimaal een afgeronde MBO-3/4 ICT opleiding – Je hebt 1-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. – Je bent fulltime beschikbaar. (minimaal 32 uur) – Kennis en ervaring met de Microsoft Windows server- en desktopbesturingssystemen – Kennis en ervaring met HyperV, Cloud oplossingen en VoIP. – Ervaring met het beheren van netwerkcomponenten zoals firewalls, routers en switches – Ervaring met back-up systemen – Je bent woonachtig in de omgeving van Veenendaal – Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. – Je bent stressbestendig, klant- en servicegericht, resultaatgericht, enthousiast, een hoog probleemoplossend en aanpassingsvermogen en je kunt goed samenwerken Wij bieden – Een leuke uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden naar Systeembeheerder e/o Microsoft 365 specialist. – 25 vakantiedagen – Werken met inspirerende, betrokken collega’s in een grensverleggende, informele organisatie – Ruimte voor initiatief en een grote mate van zelfstandigheid – Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling – Passend Salaris – Fulltime dienstverband – Goede pensioenregeling

Deze Support Engineer / Junior Systeembeheer baan uit de sector IT is in Veenendaal. Dat is in de provincie Utrecht. Deze vacature is geplaatst door Business Support Veenendaal op de volgende datum/tijd: 2021-06-30 08:16:15 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.