Test Engineer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:andwork / vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Test Engineer? Lees dan snel verder over deze Testing vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Salves Zorg staat voor kwaliteit&testen bij ziekenhuizen en zorgorganisaties. In de basis zorgen ze ervoor dat software geruisloos landt in de organisatie. Ze zijn marktleider in EPD testen, met een specialisatie in Chipsoft HiX en een innovatieve dienst in HiX Testautomatisering. Maar het gaat verder. Ook eHealth en digitale informatie uitwisseling in de zorgregio vraagt om risico mitigerende maatregelen, en een degelijke testaanpak. Hiervoor zoeken ze Consultants die zich goed staande houden op het snijvlak van kwaliteit&testen, zorgprocessen en het zorgapplicatie landschap. Als test engineer ben jij verantwoordelijk voor een klantgerichte oplossing bij opdrachtgevers. Je adviseert en implementeert een heldere test-&releasestrategie passend bij de situatie van de opdrachtgever. Hiervoor heb je kennis van en ervaring met software testen, ontwikkelmethodes en veranderprocessen en ervaring als consultant in een ziekenhuis. De zorgprocessen en de -applicaties zijn je niet onbekend, net als het inlevingsvermogen in de mensen waarmee je werkt. Je hebt een actieve houding en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Deze Test Engineer baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-05-15 11:18:28 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.