Testcoördinator Rosmalen

Testcoördinator
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Testcoördinator? Lees dan snel verder over deze Undefined vacature in Rosmalen of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Noord-Brabant voor Ptwee.

Ben jij een professional met een passie voor voor het testvak? Solliciteer dan nu als Testcoördinator bij PTWEE! Functieomschrijving Als Testcoördinator zorg je ervoor dat het mastertestplan en de teststrategie daadwerkelijk worden uitgevoerd. Je zorgt voor het samenstellen van het testteam en het uitvoeren van de werkverdeling. Een goede Testcoördinator is in staat een testsoort op operationeel en tactisch niveau aan te sturen. Daarnaast is het van belang dat hij ook zelf goede detailtestplannen op kan stellen en de voortgang van de uitvoering van de test kan bewaken. Waar de nood hoog is spring je bij als meewerkend voorman. Als Testcoördinator ben je van alle markten thuis! Wij vragen Om invulling te geven aan deze functie zijn wij op zoek naar testcoördinatoren die passie hebben voor het vak en instaat zijn om het testteam, pro-actief te ondersteunen. Naast minimaal HBO werk- en denkniveau beschik je over de volgende competenties: – Minimaal 3 jaar praktijkervaring met testanalyse en/of testcoördinatie – Relevante ervaring met (groepsgericht) leiding geven – Ervaring met voortgangsbewaking en -rapportage – Ervaring met kwaliteitsbewaking en -rapportage – Ervaring met het reviewen van testproducten – Het aandragen en effectueren van oplossingen en knelpunten – Kennis van Agile/Scrum is een pré – Kennis van testtools voor het aansturen van het testproces is een pré – Goed kunnen functioneren in politieke omgevingen – Communicatief sterk – Klantgericht – Resultaatgericht – Creatief – Flexibel – Ondernemend – Pro-actief – Betrokken Wij bieden – Leuke en uitdagende opdrachten op het gebied van testen – Een leuke werkomgeving en goede carrièremogelijkheden – Veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap – De mogelijkheid tot het volgen van vakopleidingen en trainingen – Ontwikkelingsbegeleiding gericht op jouw groei – Samenwerking met en leren van ervaren PTWEE collega?s – Een boven marktconform salaris plus bonusregeling – Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Deze Testcoördinator baan uit de sector Undefined is in Rosmalen. Dat is in de provincie Noord-Brabant. Deze vacature is geplaatst door Ptwee op de volgende datum/tijd: 2021-01-15 12:17:20 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.