UI/UX Desinger

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als UI/UX Desinger? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Je vertaalt ideeën naar duidelijke user-friendly award winnende designs. Je optimaliseert verder bestaande designs naar de beste gebruikerservaring. Dit doe je niet alleen met de klant en het marketing team, maar ook met de product owner en het development team. Je realiseert prototypes wireframes voor diverse webshops en je stelt verbeteringsplannen gericht op de customer journey op. Wat ga je verder nog doen? het analyseren van gebruikerservaringen, -wensen en -knelpunten middels het opzetten en uitvoeren van user experience tests. het actief bijdragen aan conversie-optimalisatie en het genereren van leads.. Bij Creative CT zul je werken aan Magento, en custom web applicatie projecten. Daarnaast zijn er veel innovatieve projecten, denk aan headless development (bijv. met behulp van Vue.js) of Virtual Reality.

Deze UI/UX Desinger baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-12-15 09:21:23 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.