Vaccinatiemedewerker in opleiding Overijssel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:bijbanen / tempo team

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Vaccinatiemedewerker in opleiding. Deze part-time vacature is uit de categorie Gezondheidszorg / Medisch / Verpleging / Paramedici bij een bedrijf in de regio Overijssel. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Verdien? 16,35 per uur en krijg daar bovenop nog eens een mooie weekendtoeslag tot wel 100%. Heb je reiskosten, ook daar krijg je een nette vergoeding voor. Laat je opleiden tot vaccinatiemedewerker en ga aan de slag bij de GGD IJsselland. Help mee aan een COVID-vrij Nederland!Wat bieden wij jouLekker salaris van?16,35 per uurEen bijbaan met urengarantie!Werkervaring bij de GGD…dat staat mooi op je cv!Wie ben jijJij bent een ambitieuze student en wilt niet zomaar een bijbaan, maar eentje waarbij je├ęcht het verschil maakt! Daarnaast…Studeer je geneeskunde of verpleegkunde (hbo / mbo)Ben je na de training minimaal 16 uur per week beschikbaar (ook in de weekenden en avonden)Wat ga je doenDe training voor vaccinatiemedewerker bestaat uit een praktijkdag van 6 uur en een E-learning van 1,5 uur. Daarna kun jij als vaccinatiemedewerker aan de slag, waarbij je rouleert tussen verschillende rollen:VaccinatievoorbereiderOmloop (bevoorraden van de priktafels etc.)Observator nabewaking (houd jij o.a. de gevaccineerden in de gaten)PrikkerWaar ga je werkenJe komt te werken in het grote evenementencomplex de IJsselhallen in Zwolle. Helaas vinden er nu geen evenementen plaats, maar werken we er keihard om onze samenleving te beschermen tegen COVID. En daar mag jij een bijdrage aan leveren!Meteen aan de slag om te kunnen bijdragen aan de strijd tegen COVID? Solliciteer snel, dan laat ik de digitale koffie vast lopen!Nog vragen? Die beantwoord ik graag! Mijn naam is Masja en je kunt me bellen op 038-4261922 of mailen naar zorg.noordnederland@tempo-team.nl. Tot snel!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-01-26 12:17:14 en het laatst bijgewerkt op 2021-01-26 12:17:14. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ZWOLLE en GGD IJsselland. Het uurloon wordt geschat op 16 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.