Verkoopmedewerker binnendienst

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Verkoopmedewerker binnendienst? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

De Verkoopmedewerker binnendienst is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je verwerkt de inkomende aanvragen en voert telefonisch verkoopgesprekken met wederverkopers en eindklanten. Hierbij behoort tot jouw takenpakket:? Converteren van binnenkomende leads? Het op een correcte wijze starten, volgen en bijhouden van de orderportefeuille? Zelfstandig aan de telefoon voeren van gesprekken met klanten en prospects? Zorgen voor een perfecte klanttevredenheid? Het ontplooien van initiatieven en het benutten van commerciƫle kansen? Overleg met R&D en bedrijfsbureau voor slimme oplossingen Verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde verkoopdoelstellingen en dient de prospects en klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je zoekt naar creatieve oplossingen voor grote en kleinere werken.

Deze Verkoopmedewerker binnendienst baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-05-26 18:18:21 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.