Verkoopmedewerker binnendienst

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Verkoopmedewerker binnendienst? Lees dan snel verder over deze Overig vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

De Verkoopmedewerker binnendienst is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je verwerkt de inkomende aanvragen en voert telefonisch verkoopgesprekken met wederverkopers en eindklanten. Hierbij behoort tot jouw takenpakket:? Converteren van binnenkomende leads? Het op een correcte wijze starten, volgen en bijhouden van de orderportefeuille? Zelfstandig aan de telefoon voeren van gesprekken met klanten en prospects? Zorgen voor een perfecte klanttevredenheid? Het ontplooien van initiatieven en het benutten van commerciƫle kansen? Overleg met R&D en bedrijfsbureau voor slimme oplossingen Verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde verkoopdoelstellingen en dient de prospects en klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je zoekt naar creatieve oplossingen voor grote en kleinere werken.

Deze Verkoopmedewerker binnendienst baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-05-26 18:18:21 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Verkoopmedewerker binnendienst