verpleegkundige op kantoortijden Drenthe

Ben jij op zoek naar een baan als verpleegkundige op kantoortijden? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: verpleegkundige op kantoortijden. Deze part-time vacature is uit de categorie Gezondheidszorg / Medisch / Verpleging / Paramedici bij een bedrijf in de regio Drenthe. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Jij biedt ondersteuning, hulp en aandacht aan diegene die het nodig heeft. En is een baan voor jou als verpleegkundige tijdens kantoortijden voor jou aantrekkelijk?In deze functie ga je als verpleegkundige aan de slag voor Alliance Healthcare in Meppel om patiënten, verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties en apotheken telefonisch te woord te staan over vragen over incontinentiematerialen.wat bieden wij jousalaris confom schaal 7 cao Apothekeneen detachering voor 7 maand met uitzicht op meerje kunt jouw BIG-registratie behoudenwie ben jijje hebt een relevant diploma als verpleegkundige;je kunt snel schakelen tussen systemen en gesprekken;je bent BIG-geregistreerd en Alliance biedt jou de mogelijkheid om jouw BIG-registratie te behouden.wat ga je doenAls verpleegkundige bied jij ondersteuning aan oa de patiënt die vragen heeft over het gebruik van de medische hulpmiddelen gericht op incontinentie. Je houdt telefonische intakes en geeft een advies met betrekking tot deze medische hulpmiddelen. Daarnaast heb je contact met zorgverleners met praktische vragen over het gebruik van de incontinentiematerialen. Dit doe je samen met andere verpleegkundigen op het kantoor in Meppel.In deze uitzonderlijke covid-19 tijd zal het inwerken zowel op kantoor als vanuit huis plaatsvinden. Gezien veel collega verpleegkundigen in deze tijd vanuit huis werken, zul jij ook deels vanuit huis kunnen werken.waar ga je werkenJe gaat als verpleegkundige aan de slag op het kantoor van Alliance in Meppel. De afdeling incontentiematerialen is een grote afdeling waar je met meerdere collega’s op kantoor werkt. Je krijgt een eigen werkplek tot je beschikking. In deze bijzondere covid-19 tijd zal jouw werkplek deels vanuit huis en deels op kantoor zijn.Het inwinnen van een referentie, een diplomacheck&het aanvragen van een VOG is vereist voor deze sollicitatie.Sta jij te popelen om te beginnen, solliciteer dan snel via de knop‘solliciteren’ of neem contact met mij op. Heb je nog enkele vragen waar je graag een antwoord op wilt hebben? Je kunt mij ook rechtstreeks mailen/appen en je ontvangt binnen 48 uur een reactie.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-11-03 12:55:22 en het laatst bijgewerkt op 2020-11-03 12:55:22. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Meppel en Overig. Het uurloon wordt geschat op 19 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.