Verzorgende IG Flevoland

Ben jij op zoek naar een baan als Verzorgende IG? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Verzorgende IG. Deze part-time vacature is uit de categorie Gezondheidszorg / Medisch / Verpleging / Paramedici bij een bedrijf in de regio Flevoland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Vertel ons wat jij belangrijk vindt in jouw toekomstige baan. Je bepaalt zelf hoe je ingezet wil worden, dit kan op zowel verschillende locaties als een vaste locatie. Als verzorgende ig kun je meerdere kanten op, wil je werken op een psychogeriatrische of somatische afdeling, in de thuiszorg of werk je liever in de gehandicaptenzorg? Ben je op zoek naar een vast team of lijkt het jou leuk om flexibel te werken en bij meerdere zorginstellingen aan de slag te gaan? We bieden de mogelijkheid om via randstad zorg als verzorgende ig te werken op basis van een contract. Laat ons weten waar jouw hart ligt, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de plek die het best bij jou past!wat bieden wij jouSalaris conform cao en ervaringsjarenAfhankelijk van hoeveel jij wilt werkenRuimte voor trainingen en cursussenwie ben jijVerzorgende IG MBO niveau 3 of Verpleegkundige MBO niveau 4Je bent BIG geregistreerdJe hebt ervaring met ADL en tilliftenJouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-dateJe bent gedreven en houdt van aanpakkenwat ga je doenAls verzorgende ig in de zorg is geen dag hetzelfde. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de alledaagse zorg van jouw cliënten. Uiteraard weet jij hoe je de ADL taken uit moet voeren en ben je bekwaam in de verpleegtechnische handelingen die bij de functie horen. Door de cliënten te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s voor een goed welzijn van de bewoners. Detaken worden verdeeld en de overdracht van de dag ervoor wordt doorgenomen. Het is aan jou om per cliënt te kijken welke zorg nodig is, zodat de dag zo fijn en soepel mogelijk verloopt.waar ga je werkenWerken via Randstad betekent werken voor een grote organisatie waar jij als mens centraal staat. Hier vind je een bedrijf vol met collega’s die elke dag willen groeien, als persoonén als professional. Randstad vindt groei en werkgeluk erg belangrijk.Sta jij te popelen en kan je niet wachten om aan de slag te gaan als verzorgende ig? Solliciteer dan direct via de knop hieronder!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-12-17 12:45:18 en het laatst bijgewerkt op 2020-12-17 12:45:18. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ALMERE en Overig. Het uurloon wordt geschat op 12 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.