Verzorgende IG Limburg

Ben jij op zoek naar een baan als Verzorgende IG? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Verzorgende IG. Deze part-time vacature is uit de categorie Gezondheidszorg / Medisch / Verpleging / Paramedici bij een bedrijf in de regio Limburg. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor een organisatie in de ouderenzorg met locaties in Weert en omstreken zijn wij op zoek naar zorgmedewerkers. Je gaat voor minimaal 20 uur per week aande slag.wat bieden wij jouSalaris conform cao VVTEen leuke en afwisselende baanRuim aanbod aan scholingen, trainingen&cursussen.wie ben jijFlexibel beschikbaarJe hebt een afgeronde opleiding verzorgende IGwat ga je doenNaast verzorgende taken is het bieden van structuur een van de hoofdtaken in deze functie.Dit doe jij op een rustige en duidelijke manier. Daarnaast kijk jij als verzorgende IG goed naar de persoonlijke behoefte van iedere cliënt en zorg je voor een veilige, warme en gezellige leefomgeving. Je gaat uit van de wensen en krachten van de cliënten en stimuleert hun groei en zelfredzaamheid. Zelfstandig waar het kan en samen waar het moet!waar ga je werkenJij gaat als verzorgende IG aan de slag op deze verschillende locaties. Zo kun je nieuweervaringen op doen en is iedere dag anders. Wanneer jij bijéén locatie een goede klik voelt, is het natuurlijk ook mogelijk om te bespreken om vaker op deze locatie te werken. Bij de organisatie staat ‘gelukkig werken’ centraal.Wil jij echt iets betekenen voor een anderén beschik jij over het juiste diploma? Druk dan op het knopje solliciteren onderaan de pagina!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-12-05 12:46:24 en het laatst bijgewerkt op 2020-12-05 12:46:24. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Weert en Overig. Het uurloon wordt geschat op 17 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.