Vrachtwagenchauffeur Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Vrachtwagenchauffeur? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Vrachtwagenchauffeur. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Vrachtwagenchauffeur CE op oproepbasis in de gietasfalttransport.wat bieden wij jouTussen de 8 en 20 uur per week aan het werk12,14 tot 15,36 bruto per uurSalaris en toeslagen volgens de cao BGV25 vakantiedagen en 8,33% vakantiebijslagwie ben jijHet lijkt je leuk om als vrachtwagenchauffeur op oproepbasis aan de slag te gaan in de gietasfalt.Rijbewijs CE met Code95Een Digitale BestuurderskaartVCA-Basis certificaat is een pré (maar je kan dit ook via ons gaan behalen)wat ga je doenGiettasfalt wordt warm geproduceerd maar moet, in tegenstelling tot het “gewone” wegenasfalt, tijdens het transport ook verwarmd en in beweging gehouden worden. Dit gebeurt in speciale gietasfaltketels. Onder deze ketels zitten dieselbranders die warme lucht langs de ketels blazen. Hierdoor blijft het asfalt warm (tussen de 220°C en 240°C)In de ketels zit ook nog een roerwerk dat het asfalt in beweging houdt zodat de stenen in het asfalt niet naar beneden zakken en het mengsel zou ontbinden.Wanneer het roerwerk er niet in zou zitten zou het asfalt binnen een uur na laden al niet meer te verwerken zijn.Het asfalt wordt van bovenaf geladen en komt er met een temperatuur van 220ºC in.Aan de achterzijde van de ketel zit een klep waardoor het gietasfalt er uit gehaald wordt.Starttijd +/- 04.00 uurEen VOG is voor jou geen probleemJe beschikt over eigen vervoerVerder ben je natuurlijk klantvriendelijk, communicatief vaardig, representatief en collegiaalwaar ga je werkenDe opdrachtgever is actief in diverse segmenten van transport, variërend van asfalttransport tot paardenvervoer.Is dit jouw nieuwe chauffeursbaan? Solliciteer dan direct met CV en motivatie.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-09-23 13:34:22 en het laatst bijgewerkt op 2020-09-23 13:34:22. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in BROEK IN WATERLAND en Overig. Het uurloon wordt geschat op 15 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.