ZZP Allround Timmerman Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als ZZP Allround Timmerman? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: ZZP Allround Timmerman. Deze part-time vacature is uit de categorie Bouw bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Ben jij een vakbekwame allround ZZP timmerman en heb jij nog geen klussen gepland staan? Meld je dan aan bij Randstad Bouw en word op de hoogte gehouden van nieuwe klussen in de regio Amsterdam.wat bieden wij jouMogelijkheid om in 14 dagen uitbetaald te krijgenWij stellen jouw facturen opUitdagende en mooie projecten in jouw omgevingwie ben jijRelevante werkervaring als allround timmermanJe bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoerJe bent ingeschreven bij de Kamer van KoophandelJe bent in bezit van minimaal een VCA-VolJe bent in bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringwat ga je doenWaarom kiezen voor Randstad Bouw als ZZP timmerman?Tarief in overlegNa twee weken salaris ontvangenVerschillende klussen in de nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw etc.Groot bereik in regio Noord-HollandWerken bij de leukste bouwbedrijven van regio Amsterdamwaar ga je werkenWij bieden jou als timmerman afwisselende opdrachten in de bouw. We hebben opdrachten zowel bij grote toonaangevende bedrijven, als bij de kleinere vakman in de regio.Wij werken met diverse grote toonaangevende landelijke concernsWij hebben opdrachten bij kleine, gespecialiseerde regionale bedrijvenWil jij als vakbekwame timmerman de mooiste klussen in en rondom Amsterdam uitvoeren? Neem dan direct contact op en wij helpen jou hierbij.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-06-17 13:49:32 en het laatst bijgewerkt op 2020-06-17 13:49:32. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in zaandam en Overig. Het uurloon wordt geschat op 40 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.